1-op-1

Hoe zorg jij ervoor dat je dicht bij jezelf en op koers blijft in deze veranderende wereld? Je hebt vragen als:
Wat kan ik, wat wil ik en hoe ga ik dat bereiken?
Of je wilt graag anderen begeleiden in hun ontwikkeling.
Hoe kun je dat effectief doen?

LICHAAMSGERICHTE COACHING en THERAPIE

Jouw effectiviteit en impact wordt bepaald door hoe je leiding geeft aan jezelf, aan je persoonlijke meesterschap. Je gebruikt de intelligentie van je lichaam en geest om meer bewustzijn te krijgen op je patronen. Je lichaam liegt niet en geeft doeltreffend informatie. En dat helpt nieuw gedrag te ontwikkelen. Lichaamsgerichte coaching en therapie kan online.  

READING

Iedereen heeft een energieveld om zich heen. Hierin ligt informatie opgeslagen. Deze informatie is voor een gedeelte bewust aanwezig en voor een gedeelte sluimerend. Tijdens een reading lees ik deze energie en vertel ik je wat ik zie. Een reading werkt vaak verhelderend. Je krijgt informatie die je diep van binnen al weet, maar waar je je niet altijd bewust van bent. Specifieke thema’s kunnen aan het licht komen en dat helpt je waar te nemen vanuit een ander perspectief. Je krijgt daardoor nieuwe inzichten die bijdragen aan je transformatie.

Bij Margriet van Bentem volgde ik vier jaar de opleiding Extra Communicatieve Vaardigheden.

Scroll to Top
×

 

Stel hier je vraag

× Stel hier je vraag