ONLINE LICHAAMSGERICHTE COACHING

Wil je aan specifieke thema’s werken?  Ik ontmoet mensen met de volgende vragen:

  • Hoe blijf ik dicht bij mijn gevoel en intuïtie?
  • Wat zit in de weg?
  • Hoe maak ik de juiste keuzes?
  • Hoe vergroot ik mijn invloed?
  • Hoe kom ik meer in mijn kracht?
  • Hoe weet ik wat ik wil?
  • Hoe ga ik om met stress?

Ik ben vijf jaar opgeleid in Core Energetica en vier jaar in Psycho Energetics. Core Energetica en Psycho Energetics werken met de intelligentie van het lichaam. En met de karakterstructuren van Reich. Presencing, aanwezig zijn in het hier en nu, speelt een grote rol. Bewust aanwezig zijn en blijven bij wat zich aandient. Waardoor processen verdiepen en subtiele en onbewuste aspecten van de psyche naar boven kunnen komen. Aspecten die ten grondslag liggen aan je verlangens, conflicten, tegenstrijdigheden en dilemma’s. En dat geeft meer bewustzijn en keuzemogelijkheden.

Registratie en mogelijke vergoeding

Ik ben geregistreerd bij de SBLP, Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgerichte (Psycho)therapeuten en het RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

AGB-code: 90-046910  AGB-Praktijkcode: 90-55516

KvK-nummer                       :   30238643

Het is mogelijk je sessie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen als je een aanvullende verzekering hebt. Als je hier op klikt kun je zien wat de vergoedingen zijn.

Klachten

Vanzelfsprekend hoop ik dat de sessie aan je wensen voldoet. Tijdens de eerste sessie stemmen we het doel af en maken we praktische afspraken in de behandelovereenkomst. Bij vragen of klachten hoop ik dat je dit rechtstreeks met me bespreekt en dat we tot een goede oplossing kunnen komen.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan kun je met de klacht terecht de SBLP.

Het klachtenrecht is vastgelegd in de wet Wkkgz.

Scroll to Top