LICHAAMSGERICHTE PSYCHOTHERAPIE

  • Hoe verbind ik mijn hoofd meer met mijn hart?
  • Hoe hou ik me staande in een hectische omgeving?
  • Hoe creer ik diepgaande verbindingen?
  • Hoe doorbreek ik hardnekkige patronen?
  • Hoe maak ik de juiste keuzes?
  • Hoe vergroot ik mijn invloed?
  • Hoe kom ik meer in mijn kracht?
  • Hoe weet ik wat ik wil?
  • Hoe ga ik om met stress?

Ik ben vijf jaar opgeleid in Core Energetica bij NICE in Havelte en Nijmegen en vier jaar in Psycho Energetics in St. Felui in Spanje.

Recentelijk heb ik de NARM afgerond. NARM staat voor Neuro Affectief Relationeel Model (NARM). Dit model richt zich op ontwikkelings-, hechtings- en relationeel trauma. Trauma gaat ten diepste over het verbreken van verbinding. Met anderen, maar ook met jezelf.  Patronen van verbinding worden overschreven door patronen van bescherming. 

Core Energetica en Psycho Energetics werken met de intelligentie van het lichaam. En met de karakterstructuren van Reich. Presencing, aanwezig zijn in het hier en nu, speelt een grote rol. Bewust aanwezig zijn en blijven bij wat zich aandient. Waardoor processen verdiepen en subtiele en onbewuste aspecten van de psyche naar boven kunnen komen. Aspecten die ten grondslag liggen aan je verlangens, conflicten, tegenstrijdigheden en dilemma’s. En dat geeft meer bewustzijn en keuzemogelijkheden.

Mogelijke vergoeding en registratie 

Omdat ik geregistreerd ben wordt Lichaamsgerichte psychotherapie door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of volledig vergoed. Daarvoor heb je wel een aanvullende zorgverzekering nodig.

Als je hier op klikt kun je zien wat de vergoedingen zijn.Ik ben geregistreerd bij de SBLP, Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgerichte (Psycho)therapeuten en het RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

KvK-nummer                       :   30238643

Klachten

Vanzelfsprekend hoop ik dat de sessie aan je wensen voldoet. Tijdens de eerste sessie stemmen we het doel af en maken we praktische afspraken. Bij vragen of klachten hoop ik dat je dit rechtstreeks met me bespreekt en dat we tot een goede oplossing kunnen komen.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan kun je met de klacht terecht de SBLP.

Het klachtenrecht is vastgelegd in de wet Wkkgz.

Scroll to Top
Scroll to Top