Wat ik jong leerde is om me aan te passen. Ik leerde dat hard werken, m’n best doen en goede resultaten halen een goede manier is om aan verwachtingen te voldoen. En dat leverde ook zeker wat op.

Ik was echter niet altijd in contact met mezelf en regelmatig moe. Soms wist ik helemaal niet meer wat ik voelde of waar ik behoefte aan had. Of de gevoelens kwamen er in een keer uit omdat ik ze opgestapeld had. Er waren een paar life-events nodig om te realiseren dat het ook anders kan.

Doordat ik mezelf toestond meer ‘te zijn met wat er is’ kwam ik dieper met mezelf in contact. En kwamen er lastige gevoelens los. Ik leerde om meer naar m’n hart te luisteren. En naar de signalen van mijn lichaam. Ik kwam beter in m’n vel te zitten, meer in het moment, voelde me vrijer, energieker en vitaler. En dat niet alleen, het werd duidelijker hoe ik m’n potentieel meer kon benutten.

Graag loop ik een eindje met jou mee en draag bij aan het benutten van jou potentieel. Waardoor energie stroomt en je je vrijer gaat voelen. 

Scroll to Top
Scroll to Top