Vanaf 2001 begeleid ik (uit 1969) mensen, teams en organisaties bij het realiseren van mogelijkheden zodat ze hun werk met meer plezier, succes en vervulling kunnen doen.
Door gebruik te maken van de logische kwaliteiten van én de beeldende vermogens. En door het benutten van de intelligentie van lichaam en geest. 
Na mijn studie Communicatie werkte ik in diverse adviesfuncties en was ik leidinggevende, per 2001 ging ik als trainer en coach aan de slag bij De Baak Managementcentrum VNO-NCW en vanaf 2008 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Pulse Training & Coaching. Ik ben geassocieerd met de Baak (www.debaak.nl). Ook werk ik voor PsychoEnergetics Europa (www.psentraining.com) in Spanje
Al heel jong vroeg ik me af ‘wat we hier eigenlijk komen doen’. Ik dacht dat ik de enige was die daarover nadacht.
Om antwoorden te vinden ben ik op onderzoek gegaan. Ik heb wereldwijd bijzondere mensen ontmoet, levenservaring opgedaan, veel gelezen en ook veel opleidingen gevolgd (zie LinkedIn). Het werd me steeds duidelijker wat ik hier kom doen en ook hoeveel potentieel we onbenut laten.
Later ontdekte ik dat de vraag veel meer mensen bezighoudt. En niet alleen individuen, ook teams, afdelingen en organisaties. Van deze vraag heb ik mijn werk gemaakt. Ik draag graag bij aan het realiseren van jouw potentieel. En het potentieel van jouw team en organisatie. Waardoor energie stroomt. Daar krijg ik dan weer energie van.
Samen met mijn vriend Wietse en poes Puck woon ik in het centrum van Amsterdam.

Scroll to Top